Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Serre met gesloten dak

Volgende foto >>

serre gesloten dak

Wil je de serre een deel laten uitmaken van het woongebeuren, dan kies je best voor een gesloten dak. De plafondafwerking kan doorgetrokken worden met de aansluitende kamer zodat het net lijkt of het om één grote ruimte gaat. Afhankelijk van de gewenste lichtinval kan je het dak ook afwerken met lichtkoepels of lichtstraten.

 

Extra voordelen van een gesloten dak

Een serre staat meestal zuidgericht en krijgt dus heel wat zon over zich geen. Door te kiezen voor een gesloten dakbekleding kan er ruimte gecreëerd worden voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. Kies je voor een dak in glas, dan kan je ook kiezen voor speciale glazen met geintegreerde zonnepanelen.

Een ander voordeel van een serre met gesloten dak is het feit dat er beter geïsoleerd kan worden. In tegenstelling tot een traditionele serre zal er bij dergelijke constructies geen nadelige invloed zijn op de EPC waarde.

Tot slotte kan een gesloten dak ook esthetisch verantwoord zijn wanneer de buitenomgeving rondom niet ideaal is. Denk hierbij aan inkijk van buren, uitzicht op lelijke gebouwen of een aansluitende schouw of dak van het hoofdgebouw.

 

 

Offertes voor een serre ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde serrebouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde serrebouwers