Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Serre-plaatsen.nl Info- en inspiratiebron over serres en hun prijzen.
Vergelijk 150+ gespecialiseerde serrebouwers online!
header image
Serre-plaatsen.nl

Moderne serre met open keuken een eetkamer

<< Vorige foto

Moderne serre

Bij de renovatie van deze woning was het heel belangrijk dat er meer woonruimte bijkwam met heel wat natuurlijk daglicht. Al snel kwam de keuze uit bij een serre met de look en feel van een aanbouw. Het plafond werd deels bezet zodat het lijkt dat de serre van binnenuit gezien één geheel oogt met de bestaande woning. Van buiten uit krijg je een mooie constructie te zien in aluminium die perfect aansluit met de buitengevel. De hoge ramen en de grote koepel die centraal in het plafond zit zorgt voor heel wat licht en een fantastisch open gevoel.

Door te kiezen voor een halfopen plafond is dit type serre bijzonder goed geschikt wanneer je deze ook als dagdagelijkse leefruimte wil gebruiken. Je krijgt geen kil gevoel tijdens de wintermaanden en tijdens de zomer hoef je geen last te hebben van een overvloed aan zon. De grote raampartijen kunnen makkelijk afgesloten worden met zonnewering en ook de lichtkoepel bovenaan kan door middel van gordijnen afgesloten worden.

 

 

Offertes voor een serre ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde serrebouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de serre en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde serrebouwers