Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Serre-plaatsen.nl Info- en inspiratiebron over serres en hun prijzen.
Vergelijk 150+ gespecialiseerde serrebouwers online!
header image
Serre-plaatsen.nl

Prijzen van serres

Eén van de belangrijkste factoren bij het kopen van een serre is het prijskaartje. Aangezien elke woning een andere bouwstijl en afmetingen heeft, is het niet altijd even makkelijk serre prijzen te bepalen. In dit artikel vind je alvast een indicatie van prijzen op basis van gewenste materialen en afmetingen.

 

BELANGRIJK: een update met de laatste info over serre prijzen vind je in dit artikel.

 

 

standaard serre Standaard serres

Het spreekt voor zich dat de gemiddelde serre prijzen een stuk lager liggen wanneer het gaat om standaard afmetingen. Heb je een rechte wand en moet je geen rekening houden met specifieke grondoppervlakken? Dan is een standaard serre de voordeligste keuze.

Tegenwoordig bestaan er ook heel wat moduleerbare systemen die ervoor zorgen dat de serre prijzen nog steeds gunstig zijn en het ontwerp perfect aanpasbaar is aan jouw wensen.

De prijs van een standaard serre begint reeds vanaf € 7.500 voor een oppervlakte van 12 vierkante meter en loopt op naargelang de grootte.

 

serre op maat prijs Op maat gemaakte serre prijzen

De prijs van een serre op maat kan je zo hoog laten oplopen als je zelf wil. Reken voor een kwalitatieve serre met voldoende ruimte toch op een budget van minimum € 20.000. Dit bedrag kan verder oplopen naargelang materialen, vormen en uitvoeringen.

De serre is een grote investering maar het zorgt voor heel wat plezier en ook de waarde van je woning zal aanzienlijk stijgen.

Benieuwd naar de prijs van een serre op maat voor jouw woning? Maak nu gebruik van onze offerteservice:
✓ Vraag hier vrijblijvend prijzen aan bij onze serrebouwers.

 

 

serre prijzen

 

Serre prijzen volgens materialen en uitvoering

Kwaliteit is een belangrijk aspect dat de prijs van een serre bepaalt. Het spreekt voor zich dat kwalitatieve serres meer kosten maar je kan er dan ook jarenlang van genieten. Ook de uitvoering zal een grote impact hebben op de uiteindelijke kostprijs. Hoe meer hoeken, kantjes en raamvlakken je wenst, hoe hoger de prijs zal liggen.

Een serre kan gebouwd worden met profielen uit aluminium, PVC, hout of smeedijzer. Het soort profiel dat je kiest hangt af van de stijl die je wenst te bekomen. Een glazen serre is het mooiste met aluminium profielen omdat deze zeer fijn en tegelijk heel sterk zijn.

Een houten serre oogt zeer mooi bij woningen uit alle stijlen. Een serre uit hout is echter wel duurder dan profielen uit andere materialen. Bovendien heeft het hout geregeld onderhoud nodig. Profielen uit PVC zijn doorgaans het goedkoopste materiaal en smeedijzer het duurste.

Het laten plaatsen van een serre kost gemiddeld tussen de € 10.000 en € 25.000. Om zeker te zijn van de beste prijs is het ten zeerste aan te raden om offertes te vergelijken. Je kan dit gratis en vrijblijvend doen via onze offerteservice die je in contact brengt met gespecialiseerde firma’s uit jouw buurt.

 

Offertes voor een serre ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde serrebouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de serre en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde serrebouwers