Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Restaurant met grote serre

serre met restaurant

Met een serre aan je restaurant kan je heel wat extra tafels plaatsen zodat je nog meer bezoekers kan ontvangen. Het is goedkoper dan een aanbouw en zorgt bovendien voor heel wat extra licht en sfeer. Om geen hinder te hebben van te veel invallend zonlicht is het wel belangrijk voldoende rekening te houden met zonnewering. Dit heeft niet alleen een gunstig effect op het hinderend zonlicht maar ook op de warmte die weggekaatst zal worden. Bij bovenstaand restaurant werd gekozen voor een houten structuur met grote glaspartijen. Dankzij de natuurlijke lichtinval en extra verlichting heeft het restaurant zowel in de zomer als in de winter zijn charme.

Wanneer je een serre aan je restaurant laat plaatsen doe je er ook goed aan om de verschillende ruimtes van elkaar af te scheiden. Zo kan de serre afzonderlijk verhuurd worden voor feestjes of communies. Wanneer er weinig klanten zijn kan het dan weer gezelliger zijn om een intiemere sfeer te brengen in het restaurant. Tijdens de wintermaanden kan het ook erg gezellig zijn om een open haard te plaatsen in de serre.

 

 

Offertes voor een serre ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde serrebouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde serrebouwers